You must be logged in to post messages.
Please login or register

AI & RM Scripting
Moderated by Leif Ericson

Hop to:    
Welcome! You are not logged in. Please Login or Register.3 replies
Age of Kings Heaven » Forums » AI & RM Scripting » black tiles crashing (base elevation with create land)
Bottom
Topic Subject:black tiles crashing (base elevation with create land)
local boi
Squire
(id: dragon14)
posted 05-17-18 08:07 PM CT (US)         
So i'm trying to use base_elevation in create_land commands. I get these black tiles on the edges of the borders...
<PLAYER_SETUP>
random_placement
<LAND_GENERATION>

base_terrain DIRT

create_land
{
base_elevation 0
zone 1
terrain_type ICE
right_border 20
left_border 20
top_border 20
bottom_border 20
land_position 50 50
land_percent 36
other_zone_avoidance_distance 2
}

create_land
{
base_elevation 7
terrain_type DIRT
land_percent 20
zone 2
other_zone_avoidance_distance 2
}

USA
katsup or mustard

[This message has been edited by local boi (edited 05-17-2018 @ 09:48 PM).]

AuthorReplies:
Chrazini
Squire
posted 05-18-18 02:37 AM CT (US)     1 / 3       
I'm not certain if this is the cause, but the minimum value for base_elevation is 1.
scripter64
Wolved
posted 05-18-18 06:34 AM CT (US)     2 / 3       
If you use base_elevation, please also ensure that your rms has an "ELEVATION_GENERATION" section, even if it's blank, or you will always get black tile crashing.

[This message has been edited by scripter64 (edited 05-18-2018 @ 06:35 AM).]

local boi
Squire
(id: dragon14)
posted 05-18-18 05:57 PM CT (US)     3 / 3       
Thank you Scripter

USA
katsup or mustard
You must be logged in to post messages.
Please login or register

Hop to:    

Age of Kings Heaven | HeavenGames