You must be logged in to post messages.
Please login or register

Scenario Design and Discussion
Moderated by Sebastien, Mr Wednesday

Hop to:    
Welcome! You are not logged in. Please Login or Register.2 replies
Age of Kings Heaven » Forums » Scenario Design and Discussion » **** bugs!
Bottom
Topic Subject:**** bugs!
Filthydelphia
Squire
(id: Al_Kharn the Great)
posted 10-20-00 06:07 PM CT (US)         
I was supposed to send a campaign concerning the Aztecs to some testers, but, due to a situation with my ex-girlfriend, I could not. maybe that was a good thing...

playing the campaign, i was shocked by the bugs... first off, when i test it in the editor, it plays well enough... but if i restart it or exit it, the game crashes (also, if i try to play it from the custom campaign screen, it crashes as soon as it loads). Secondly, certain units start to move for no reason, even though i froze them and placed them on an immobile ai...

How do i fix this problems? your help is greatly appreciated.


Thanks!

AuthorReplies:
Filthydelphia
Squire
(id: Al_Kharn the Great)
posted 10-21-00 04:45 PM CT (US)     1 / 2       
bump
Mental_Dwarf
Squire
posted 10-21-00 04:58 PM CT (US)     2 / 2       
Did you loop the freeze?
If the unit moving was a villiger and that civilization only had 1 villiger it moves.

That help?

MD


Just cos i like to bash things
Today is the day of IDIOTS!
Proud member of AoKPunk!!!
You can fart as lowd as you shout.
I have not come here to destroy you i have come here to lough at you.
You must be logged in to post messages.
Please login or register

Hop to:    

Age of Kings Heaven | HeavenGames